پیشگیرى

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی

صفحه کاربران ویژه - خروج
مرتب سازی بر اساس
 
استفتائات جلد 3
پایان دادن به زندگى!کالبد شکافى و تشریح

سؤال 1468ـ با توجّه به مصیبت بار بودن بیمارى ایدز، آیا آموزش گروههاى مختلف سنّى در مورد راههاى انتقال و نحوه پیشگیرى از این بیمارى را جایز مى دانید؟

جواب: جایز است; ولى باید به شکلى باشد که بدآموزى یا مفسده دیگرى بر آن مترتّب نشود.

سؤال 1469ـ آیا توصیه به استفاده از کاندوم، براى پیشگیرى از بیمارى هاى واگیردار آمیزشى، در رده هاى مختلف سنّى، بدون اطّلاع از این که آموزش گیرنده مجرّد است یا متأهّل، جایز است؟

جواب: ممکن است این مطلب به صورتى که ذکر کرده اید سبب بدآموزى باشد، و مسأله فحشا یا سایر انحرافات جنسى را یک مسأله عادى جلوه دهد، لذا جایز نیست.

سؤال 1470ـ آیا تجویز داروى اعتیادآور خوراکى به جاى داروى اعتیادآور تزریقى، جهت پیشگیرى از بروز بیماریهاى واگیردار جایز است؟

جواب: در صورتى که هدف ترک اعتیاد باشد، و این معنا به طرف نیز تفهیم گردد، مانعى ندارد.

سؤال 1471ـ آیا توزیع سرنگ بین معتادین، براى پیشگیرى از بروز بیماریهاى واگیردار مجاز است؟ (لازم به ذکر است که این روش تغییرى در اعتیاد آنها ایجاد نمى کند.)

جواب: در صورتى که به معتادان تفهیم شود که هدف کمک به اعتیاد آنها نیست، بلکه منظور جلوگیرى از آلودگى به بیماریهاى خطرناک است، مانعى ندارد.

سؤال 1472ـ با توجّه به معضلات کنونى اجتماع که بعضاً نتیجه عدم آگاهى صحیح جوانان از مسائل جنسى است، آیا آموزش مسائل جنسى را در جامعه، براى پیشگیرى از بیمارى هاى واگیردار، با رعایت حریم خانواده، و با توجّه به سنّ نوجوانان و جوانان، و با استفاده از متون آموزشى مناسب مجاز مى دانید؟

جواب: تجربه نشان داده که آموزش مسائل جنسى به سبک غربى، که فعلا مطرح است، مفاسد زیادى در بردارد، و در بسیارى از اوقات نتیجه معکوس مى دهد.

پایان دادن به زندگى!کالبد شکافى و تشریح
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Lotus
Mitra
Nazanin
Titr
Tahoma